Da li smo svi event menadžeri?

Da li smo svi event menadžeri?

U današnje vijeme su slavlja, kako privatna tako i poslovna, poslovni sastanci, konferencije i razni drugi događaji koji podrazumijevaju skup više ljudi sa više strana države, kontinetna ili svijeta, sve češći.

Često se očekuje od nekog člana porodice ili zaposlenog da bude event manager i da pokrije obaveze koje iziskuje jedan događaj koje god svrhe i namjene bio.

Pitanje koje se samo nameće:

Da li smo svi event manageri i da li svako od nas može da pokrije obaveze i da li svi znamo obaveze koje treba da pokrijemo?

Od datuma događaja, preko prostora koji je potreban, eventualne potrebe dizajna i štampe i promocije, pozivi, protokol, prevoz, avionske karte, transferi, smještaj za goste ili učesnike… Sve je ovo samo dio potreba koje svaki događaj iziskuje. Ukoliko je događaj specifičnog karakter, lako će doći do pojavljivanja obaveza i potreban koje osoba koja se ne bavi ovim poslom ne može ni pretpostaviti.

Tu se javlja potreba za angažovanjem agencije ili personala koji poznaje proces organizacije događaja, kako privatnih malih slavlja, preko koonferecnija do korporativnih slavlja.

Potrebna Vam je podrška u organizaciji događaja? Za vas radimo punu podršku u organizaciji raznih vrsta događaja, od pronalaženja prostora, hotelskih smještaja, preko keteringa i drugih usluga. Takođe, radimo online i offline promociju i podršku događajima. Vaše je da nas kontaktirate a na nama je da pronađemo rešenja u skladu sa vašim potrebama.

Share
Leave commentPretplati se na Newsletter

 

Vaš email