O NAMA

Mastermind Production&Marketing

Vaša mjera - naš kroj!

Mastermind Production&Marketing

Mastermind P&M čini tim ljudi koji nudi usluge marketinga na različitim platformama, digitalizacije poslovanja i kontrole poslovnih procesa gotovim softverskim rješenjim i drugima po potrebi Vaše kompanije. Takođe, nudimo usluge event managmenta, grafičkog i web design-a i foto i video produkcije.
Upotreba modernih tehnologija u današnjem vremenu potpuno mijenja vašu komunikaciju sa klijentima. U okviru naših usluga možete pronaći modele poboljšanja vaše komunikacije sa ciljnim grupama, kako kada je u pitanju marketing i oglašavanje tako i komunikacija sa Vašim klijentima u organizaciji događaja. Osim toga, kroz naša gotova softverska rješenja i ona koja izrađujemo prema potrebama Vaše kompanije, produktivnost poslovanja kompanije koju predstavljaš će biti povećana višestruko.

 

Mastermind P&M nudi :

Ukoliko želite da budete efikasni, vidljivi i da komunicirate sa vašim ciljnim grupama na moderan i inovativan način, ostaje Vam samo da nas kontaktirate.

Digitalni marketing

Web development i soft rješenja

Grafički i web dizajn

Oglašavanje putem pokretnih bilborda

Oglašavanje putem pokretnih bilborda, koje u ponudi podrazumijeva dvije vrste bilborda- odnosno “walking and cycling billboards” kampanju.

Usluge aplikacije Eventus

Usluge aplikacije Eventus.events onlajn platforme/aplikacije koja podiže standarde u današnjem event menadžmentu, olakšavajući organizaciju konkretnog dogadjaja, njegov PR a posebno komunikaciju sa ciljnom grupom- prilagođavajući u potpunosti Vaš dogadjaj očekivanjima učesnika kada su u pitanju jednostavna, olakšana i direktna komunikacija- kroz upotrebu novih tehnologija.

Usluge organizacije različitih vrsta dogadjaja

Usluge organizacije različitih vrsta dogadjaja- jednostavno efikasno i sa najboljom ponudom.

Video i foto produkcija

REKLI SU O NAMA

Agencija Bogetić je agencija za računovodstvo više od 30 godina. U trenutku kada je sve navodilo na to da će cijeli proces fiskalizacije, kako naše agencije, tako i naših klijenata, i implementacija iste biti jako zahtjevan proces sa puno izazova, imali smo zadovoljstvo (ako nije pogrešno reći i sreću) da smo stupili u kontakt sa jednom, vrlo jednostavnom i profesionalnom firmom i njihovim izvršnim direktorom. Nama je preostalo nakon toga jedino da radimo svoj posao dok su oni radili svoj. Bez prevelikih komplikacija i jako povoljno za nivo usluge koju klijent dobija. Na svako pitanje, odgovor je bio : ,,Da, može!,,. I ne, ne mijenjamo ih!
Agencija Bogetić
Zorka Tripković, izvršni direktor Agencija Bogetić
Home For You je agencija koja se bavi prodajom nekretnina, konsaltingom i izradom investicionih planova u sektoru građevine na teritoriji Crne Gore i u Istočnoj Evropi. Sa kompanijom Mastermind P&M sarađujemo na planu digitalnog marketinga. Saradnju sačinjava sjajna komunikacija, vrhunski urađen posao i svojski odnos prema našoj kompaniji. Ovom saradnjom smo dobili proširenje za naš kolektiv u vidu jednog cijelog tima.
Home For You
Danilo Vujović, CEO Home For You