Mi razmišljamo drugačije
Mastermind P&M je kompanija osnovana 2015. godine i čini je tim mladih profesionalaca koji pružanjem inovativnih usluga u oblasti oglašavanja, softverskih usluga i event menadžmenta pokušava dati novu dimenziju efikasnosti i kvalitetu u vašem svakodnevnom poslovanju. Mastermind P&M je fokusiran na upotrebu modernih tehnologija i inovativnih rješenja koja postaju dio svakodnevnog poslovanja privrednih subjekata u razvijenim zemljama, a koja doprinose kvalitetu profesionalnih rezultata i poslovnog uspjeha.
Mastermind Bilobrdi
Naša kompanija nudi mogućnost oglašavanja putem mobilnih svijetlećih bilborda koji su jedinstveni na našem tržištu. Kao jedina kompanija koja se bavi ovom vrstom oglašavanja u Crnoj Gori nudimo klijentima da na efikasan, fokusiran i zapažen način pošalju poruku svim onim ciljnim grupama koje su važne za vaše poslovanje. U tom pravcu, naša kompanija nudi oglašavanje putem pokretnih Hodajućih Bilborda kao i pokretnih Ciklo Bilborda, a najavljujemo i širenje asortimana usluga.
Mastermind Soft rješenja
Mastermind Poslovni događaji
Naša kompanija Vam nudi usluge event menadžmenta odnosno organizacije različitih vrsta poslovnih i privatnih događaja. Naš tim nudi cijeli paket usluga, poput organizacije ground transfera i transporta, organizovanje i bukiranje smještaja, restoranskih usluga, prostora za rad i konferencijskih sala. Vizija naše kompanije je da klijentu obezbijedimo mogućnost fokusiranja na svoje poslovne uspjehe a svu logističku podršku prepusti nama. Angažovanjem profesionalne kompanije u event menadžmentu, dobićete niže cijene trženih usluga, uštedjećete vrijeme i resurse i bićete fokusirani na stvari koje su za Vas prioritet.