Web development i Soft rješenja

Web development i Soft rješenja

Postojanje u digitalnom svijetu olakšava poslovanje kompanije.

Softverska rješenja

Upravljajte efikasno svojim biznisom tako što ćete povezati procese u čitavom preduzeću – i pomoći svom timu da efikasno kontroliše troškove i prilagođava se.

Ubrzajte donošenje odluka, integrišite procese i obezbijedite informacije u realnom vremenu s rješenjima koja se prilagođavaju obimu vašeg poslovanja. 

NEMA VIŠE „KOMPLIKOVANIH“ INSTALACIJA

 

Sve što Vam je potrebno je INTERNET VEZA. Ostalo je naša briga !

Uz naša softerska rješenja poslovanje nikad nije bilo JEDNOSTAVNIJE.

 

 

 

Izrada web sajta (wordpress) i u kodu

Kao vlasnik ili direktor kompanije sa jasnim poslovnim planom  sigurno se nećete zadovoljiti nečim što je samo dobro.

Mi Vam nećemo dati samo dovoljno dobru ili dobru, solidnu web stranicu jer se ni u vlastitom poslovanju ne zadovoljavamo time. Uvijek smo ciljali bolje i više.

Mi za Vašu kompaniju stvaramo web stranicu koja ne izgleda samo dobro i pristojno, već stvaramo prilagođena rješenja i profitabilne web stranice.  

 

Izrada web prodavnica

U vremenu kada je bilo nemoguće fizički otići u trgovinu, rast broja kompanija koji su svoju prodaju prenijeli u digitalni svijet je porastao za 25%. Veliki broj kompanija je svoju prodaju prenio na online platforme.

Trend rasta će se nastaviti i u narednom periodu, da li i Vi želite da dobijete mogućnost da proizvod važe kompanije bude vidljivi u svim krajevima države, regiona i svijeta?

 

Postignite uspjeh u digitalnoj ekonomiji pomoću pristupa informacijama u realnom vremenu. Pojednostavite sve, od finansija do upravljanja preduzećem.

Cilj je dobiti više slobodnog vremena koje možete iskoristiti za druge kreativne aktivnosti ili jednostavno raditi na širenju svog poslovanja.

 

Kroz  možete i sami kreirati paket koji zadovoljava Vaše potrebe i potrebe Vaše kompanije.

nije samo platforma za fiskalizaciju faktura, već softersko rješenje koje će omogućiti Vašoj kompaniji i Vama da poslujete naprednije i brže tako što ćete moći na najbrži mogući način formirati bezgotovinski i gotovinski račun sa svih uređaja (lap top računar, PC ili telefon). Osim toga, sa dva klika ćete i fiskalizovati fakturu. I ne samo to… Analitička kartica kupaca, dobavljača, Ulazne i Izlazne facture, Lager, Kasa… i mnoge druge su opcije koje će Vam omogućiti uštedu vremena!

Kontaktirajte nas!

+382 67 835 355
Radno vrijeme
Ponedeljak-Petak: 8h do 16h
Mastermind P&M
Bulevar Ibrahima Koristovića 21

    Koja usluga je u sferi Vašeg interesovanja?

    Pretplati se na Newsletter

     

    Vaš email